+31(0)6-531 170 93 painter@hetnet.nl

Expositie leerlingen di morgen groep in het Waalres Museum

 12, 13 en 14 jan 2018 ,,Tentoonstelling”

Realistisch Schilderkunst in de galerie van het “Waalres museum” te Waalre

SONY DSC

Leerlingen van Kunstschilderschool Born-Art hebben het genoegen u uit de nodigen voor de tentoonstelling “Hedendaags Realisme,, in het Waalres Museum, Willibrordus laan 4 te Waalre.

De drukbezochte tentoonstellingen afgelopen jaar in de Kunsthal te Rotterdam en het Fries museum. Met realistisch werk van Amerikaanse en Nederlandse fotorealisten en Laurence Alma Tadema die schitterde in het Fries Museum geven goed weer dat het Realisme springlevend is.

De dinsdag morgen groep exposeert deze keer in het Waalres Museum, sinds een aantal jaren komen ze iedere dinsdag morgen bij elkaar in de Buitengaander in Westerhoven en werken daar onder de bezielende leiding van kunstschilder Peter van den Borne. De school heeft als doel het ambacht van realistisch kunstschilderen uit te dragen.

Bij de werken die tentoon worden gesteld krijgt u een goede indruk van het resultaat dat d.m.v. van de lessen wordt bereikt. Schilderijen, stillevens en portretten, nemen u mee op reis. Soms wordt u getroffen door eenvoud en stilte dat een werk uitstraalt. Dan weer zult u merken dat er een glimlach in u ontstaat. Realisme dat u raakt en dat meer dan dat de moeite waard is om te gaan bekijken.

U kunt de werken bezichtigen tijdens de openingsuren van het Waalres museum zondag en zaterdag van 13.30 uur tot 17.00 uur