+31(0)6-531 170 93 painter@hetnet.nl

Handige links van Peter van den Borne

www.petervandenborne.nl

Op deze site vind je meer informatie over stichter & leraar Peter van den Borne. Tevens kun je er een uitgebreid en indrukwekkend scala aan schilderijen bekijken. Bij zijn stillevens wordt Peter geïnspireerd door voorwerpen met een gebruiksverleden en/of voorwerpen uit de natuur zoals bijvoorbeeld een simpele grasspriet.

In juli 2007 verscheen er een artikel over Peter van den Borne in ‘The Art of Living’ (www.theartofliving.nl).
Klik hier om het artikel te lezen.

www.achtzaligheden.nl

In museum “De Acht Zaligheden” krijgt de bezoeker een indruk te geven van het agrarische leven van ca. 1850 tot ca. 1950 in de Kempen; ofwel “De Acht Zaligheden”.

www.nlart.nl

Art Actueel is een startpagina voor de kunstliefhebber. Met een virtuele galerie waar kunstenaars hun werk kunnen laten zien net als hun biografie en een link naar hun persoonlijke website.

www.libertykunst.nl

Prachtige kunstgalerie met kijk op kunst. Divers en goed kwalitatief werk van gerenomeerde kunstenaars uit het verleden en het heden. Gevestigd in het hartje van Rotterdam.

www.artandelsemaastricht.blogspot.nl

Dit is de site van het team van Galerie Art & Else Maastricht.

Je komt ons tegen op goed kunstbeurzen. Met werk van o.a Els Vertommen, Peter van den borne, Godfried Dolss en Louise templeton.Tevens zijn we altijd op zoek naar gastexposanten die kwalitatief werk maken dat past in de galerie

www.kahlo.nl

Dit websitebureau heeft onder meer deze site ontworpen. Dankzij een eenvoudig, maar professioneel CMS is het voor Born-Art mogelijk zelf de site te onderhouden!

www.artboutique.nl

Deze virtuele galerie is ontstaan vanuit een bijzondere passsie voor schilderkunst, en dan overwegend in het realisme-genre met een uitstapje naar het magisch-realisme.

www.startkunst.nl

www.galeriebeekman.nl

Galerie die o.a.werk van kunstschilder Peter van den Borne verkoopt