Handige links van Peter van den Borne

www.petervandenborne.nl

Op deze site vind je meer informatie over stichter & leraar Peter van den Borne. Tevens kun je er een uitgebreid en indrukwekkend scala aan schilderijen bekijken. Bij zijn stillevens wordt Peter geïnspireerd door voorwerpen met een gebruiksverleden en/of voorwerpen uit de natuur zoals bijvoorbeeld een simpele grasspriet.

In juli 2007 verscheen er een artikel over Peter van den Borne in ‘The Art of Living’ (www.theartofliving.nl).
Klik hier om het artikel te lezen.

www.achtzaligheden.nl

In museum “De Acht Zaligheden” krijgt de bezoeker een indruk te geven van het agrarische leven van ca. 1850 tot ca. 1950 in de Kempen; ofwel “De Acht Zaligheden”.

www.anastas-bethlehem.com

Site van Clair en Johnny Anastas. Twee enthousiaste mensen die ik heb mogen ontmoeten en die zich inzetten voor de vrede tussen Palestina en Israël.Zelf zijn ze met hun gezin slachtoffers van het conflict.Via in inmense dosis moed en strijdkracht proberen ze zichzelf in het bezette gebied staande te houden. Maken contacten via vredesbewegingen en andere organisaties om de wereld wakker te maken.
www.artactueel.nl/Exposities/realisme.htm

Art Actueel is een startpagina voor de kunstliefhebber. Met een virtuele galerie waar kunstenaars hun werk kunnen laten zien net als hun biografie en een link naar hun persoonlijke website.

www.libertykunst.nl

Prachtige kunstgalerie met kijk op kunst. Divers en goed kwalitatief werk van gerenomeerde kunstenaars uit het verleden en het heden. Gevestigd in het hartje van Rotterdam.

www.artandelsemaastricht.blogspot.nl

Dit is de site van het team van Galerie Art & Else Maastricht.

Je komt ons tegen op goed kunstbeurzen. Met werk van o.a Els Vertommen, Peter van den borne, Godfried Dolss en Louise templeton.Tevens zijn we altijd op zoek naar gastexposanten die kwalitatief werk maken dat past in de galerie

www.kahlo.nl

Dit websitebureau heeft onder meer deze site ontworpen. Dankzij een eenvoudig, maar professioneel CMS is het voor Born-Art mogelijk zelf de site te onderhouden!

www.artboutique.nl

Deze virtuele galerie is ontstaan vanuit een bijzondere passsie voor schilderkunst, en dan overwegend in het realisme-genre met een uitstapje naar het magisch-realisme.

www.cultuurnet.nl/berichten/index.asp

Cultuurnet is de digitale wegwijzer voor Kunst, Cultuur, Geschiedenis en Wetenschap. De website richt zich op de beherende instellingen zoals musea, bibliotheken en archieven, etc.

www.galerie.realistischkunstschilders.com

Online Galerie waar schilderijen van realistisch kunstschilders ‘direct uit hun galerie’ worden verkocht

www.www.kunstschilderen.beginthier.nl/

Een handig overzicht!

www.startkunst.nl

 

www.galeriebeekman.nl

Galerie die o.a.werk van kunstschilder Peter van den Borne verkoopt

Peter van den Borne
31(0)6-53117093
painter@hetnet.nl
CONTACT

Laatste berichten:

Bekijk ook het werk van de cursisten:
De Basis
Gevorderd
Vergevorderd
Handige Links


Meld je aan voor de Portretweek in augustus!
painter@hetnet.nl